Lapin Krassin uudet lounaskoon valmisruuat ovat täydellinen valinta kiireisille päiville! Ne tuovat pohjoisen puhtaat maut suoraan pöytääsi, tarjoten herkullisen ja helpon ratkaisun lounashetkeen. Anna savuporokiusauksen, lohikiusauksen, broileripastan ja lasagetten hurmata makunystyräsi ja tee arjestasi astetta maukkaampi.

Lapin Krassin lounasrasiat

Ehdota tuotetta valikoimaan K-kaupat

Etkö löydä Lapin Krassia k-ketjun lähikaupastasi? Tee ehdotus kauppiaallesi niin saadan sinulle herkullinen lounashetki.

Ehdota tuotetta K-kauppa

Ehdota tuotetta valikoimaan S-market

Etkö löydä Lapin Krassia s-market lähikaupastasi? Tee ehdotus kauppiaallesi niin saadan sinulle herkullinen lounashetki.

Ehtota tuotetta S-market

Maukas ja mutkaton lounas

Lapin Krassin uudet 360g valmisruuat ovat täällä muuttamassa lounashetkesi! Tarjoamme sinulle viisi herkullista vaihtoehtoa: savuporokiusaus, lohikiusaus, tulinen broileripasta, porosalamipasta ja savuporolasagette. Lisäksi tarjolla on Lapin Krassin legendaarinen perunamuusi joka sopii lisukkeeksi melkein mihin tahansa.

Valmistettu Suomessa | Lapin Krassi

Jokainen annos on valmistettu laadukkaista aineksista ja tuo pohjoisen autenttiset maut suoraan pöytääsi. Lounasratkaisumme ovat sopivat työssäkäyville henkilöille, jotka etsivät nopeaa, mutta maukasta lounasta keskellä kiireistä päivää. Kokeile ja anna Lapin Krassin viedä makumatkalle!

  • Kuusi herkullista makua
  • Riittoisa 360g pakkaus
  • Valmistettu Rovaniemellä
  • Yli 25 vuoden kokemuksella
  • Varma valinta lounaaksi