Lapin Krassin lounasravintolassa on tarjolla maukas ja mutkaton kotiruoka-tyylinen lounas aina arkipäivisin. Lounasravintola sijaitsee Rovaniemellä Syväsenvaarassa osoitteessa Raidetie 1. Ruokalista vaihtuu säännöllisesti, mutta tarjoilemme myös tuttuja herkkuruokia asiakkaiden toiveiden aina viikottain.

Lounasravintola Rovaniemi

Jos etsit loistavaa lounaspaikkaa Rovaniemeltä, tule Lapin Krassille. Lounasravintolamme sijaitsee Syväsenvaarassa Rovaniemiellä ja se tarjoaa herkullista ja täyttävää kotiruokaa. Ruoka tarjoillaan buffet tyylisesti ja sen kruunaa itse tehdyt leivät ja runsas salaatti. Googlen reittiohjeet tästä.
  • Olemme auki arkisin klo: 10.30–14.30
  • Viikonloppuisin olemme suljettu
  • Julkaisemme viikottaisen lounaslistan somessa
  • Lounaalla aina monipuolinen salaatti, 2 x pääruoka, leivät ja kahvi

Viikon lounaslistan löydät somesta

Maukas kotiruoka-tyylinen lounas

Lapin Krassi on tunnettu kauppojen palvelutiskin ja ravintoloiden ruokatoimittaja ja samat hyvät maut löydät myös lounasbuffetista.  Lounaaseen sisältyvät lämmin tukevampi kotiruoka-ateria, päivän salaattivalikoimasta salaattia, leipurin leipää, ja kahvi joko paikanpäällä tai mukaan.

Lapin Krassin tehtaanmyymälä

Lisätty: Raidetiellä sijaitsee myös Lapin Krassin ja Choco Delin tehtaanmyymälä. Saat käydessäsi mukaasi maukkaat valmisruuat ja Choco Delin herkulliset kakut, leivonnaiset ja konvehdit. Choco Deli leipoo myös tuoreet leivät asiakkaiden iloksi lounasravintolaan.

Meistä sanottu