Tilaus- ja sopimusehdot

Lapin Krassin verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät Suomen lain mukaisen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintamuutoksiin. Hinnat ovat tuotteiden myyntihintoja ja eivät pidä sisällään tilauksen toimituskuluja, vaan mahdolliset toimituskulut ilmoitetaan erikseen ostoskorissa tai kassalla. Jos jotain tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen. Kun tilaat verkkokaupasta, saat sähköpostiisi heti tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen saat erillisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on pakattu ja se on lähdössä eteenpäin.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


KORTTIMAKSUT/VERKKOPANKIT

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSEHDOT

Valitse ostoksesi muutamalla klikkauksella ja täytä mahdolliset lisävalinnat.
Valmistus ja toimitus vie 2-5 työpäivää. Toimituspäivät ovat keskiviikosta perjantaihin. Koska verkkokaupan tuotteet ovat valmisruokaa, niillä ei ole palautusoikeutta.
Yksityiset henkilöt noutavat valmiit tilaukset osoitteesta Raidetie 1, yrityksille toimitamme lähetykset kylmäketjun kautta kaikkialle Suomeen.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Lapin Krassin tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli toimitus ei vastaa tilausvahvistuksessa ilmoitettua, pyydämme ilmoittamaan välittömästi asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 010 327 2200.

REKLAMAATIOT

Mahdollisesta reklamaatiosta pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalvelu@lapinkrassi.fi. Huomioithan että mahdolliset maksunpalautukset suoritetaan aina käytetylle maksutavalle, ei tilisiirtona.